Lyseo vietti perinteistä ja odotettua Nasupäivää keskiviikkona 9.9.2020. Poikkeuksellisten suhteiden vuoksi juhla toteutui hyvin erilaisella tavalla kuin aiempina vuosina, mutta tämän vuoden nasujen tunnelma oli silti korkea! Seuraa siis tästä kuvia, jotka kertovat päivän tapahtumista.

Nasupäivää oli suunniteltu keskiviikkoisin tutoreiden kesken, ja pitkän pohdinnan jälkeen teemaksi saatiin valittua 80-luku. Valinta oli selvästi osuva, sillä monet ykköset olivat kaivaneet kaapeistaan retrotakit, madonnahameet ja Levikset!

Osa 1F:n opiskelijoista poseeraa 80-luvun innoittamissa asuissa.
ISK:n opiskelija oli löytänyt mahtavat vaatteet nasupäivää varten.
Taite-luokan tunnelma oli koko päivän korkealla.

Nasupäivässä ei ollut valitettavasti suurta yhteistä kokoontumista tänä vuonna, mutta sen korvasivat luokkien välinen pukukisa, 80-luvun laulujahti ja tuutori Klean vetämä jumppatuokio.

Pukukilpailun voittajan päättäminen oli vaikeaa, sillä kaikki luokat ottivat haasteen vastaan vahvoin ottein. Lopulta voittajiksi nousivat kuitenkin 1E ja 1A 80-luvun laulujahdin voittajiksi nousivat 1C ja Pre-IB. Onnea kaikille voittajille – palkintoja jaetaan torstaina!

Taite-luokan tuutori Klea johti ruokavälitunnilla jumppatuokion ykkösille. Musiikit eivät soineet kuten oli suunniteltu, mutta se ei pysäyttänyt opiskelijoita osallistumasta menoon hyvässä hengessä.

Muutama taite-ryhmäläinen kommentoi jumppatuokion jälkeen fiiliksiään.

“Tosi hyvä fiilis ja teema oli tosi kiva!”

Harmittamaan oli kuitenkin jäänyt hieman se, että yhteistä tekemistä ei ollut niin paljon poikkeusolojen vuoksi.

Tämän vuoden Nasupäivä, vaikka aiemmista hieman poikkeuksellinen, onnistui kuitenkin hyvin, ja ykköset olivat loistavasti päivän hengessä mukana. Tuutorit ja muut lyseolaiset toivottavat uudet ykköset lämpimästi tervetulleiksi!

Kuvaajat: Laura Linna, Tuutorit