Opiskelijakunnan hallituksen vuosittaisen yleiskokouksen yhteydessä torstaina 17.12.2020 valittiin hallituksen uudet jäsenet ja puheenjohtaja. Kokous pidettiin poikkeustilanteen vuoksi etäyhteydellä Zoomin ja Youtube-streamin välityksellä. 

Kokous alkoi klo 10.00 ja kesti noin 45 minuuttia. Lauri Taipale toimi kokouksen puheenjohtajana. Ensimmäisenä kokouksessa käytiin läpi opiskelijakunnan toimintakertomus ja tilinpäätös. Korona oli sotkenut monia suunnitelmia edellisvuoden aikana ja erilaisia tapahtumia oli jouduttu perumaan. Tämän takia menoja oli vuoden aikana kertynyt vähemmän. Vuoden aikana tuloja oli tullut enimmäkseen kahviautomaateista. 

Sääntömuutoksista merkittävin oli se, että jatkossa opiskelijakunnan puheenjohtaja valitaan hallituksen sisäisissä kokouksissa eikä yleiskokouksissa, kuten tähän asti on menetelty. Tämän muutoksen lisäksi sääntöjä oli muutettu ymmärrettävämpään muotoon.

Seuraavaksi yleiskokouksessa oli vuorossa uuden puheenjohtajan sekä hallituksen valinta. Puheenjohtajaehdokkaita olivat Linda Laine, Minea Illukka, Onni Aaltokallio ja Aada Keskitalo. Calvin Otewa haastatteli puheenjohtajaehdokkaat. Äänestyksen voitti Aada Keskitalo ja hänet valittiin uudeksi opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtajaksi. Ensimmäisenä tehtävänään Keskitalo haluaa alkaa selvittämään neuvotteluhuoneen valo-ongelmaa. 

Lopuksi vielä äänestettiin opiskelijakunnan hallitus. Hallitukseen äänestettiin 10 jäsentä. Helmi Pykäläinen haastatteli rivijäsenehdokkaat. Haastatteluissa tuli esille, että moni ehdokkaista haluaisi parantaa hallituksen sosiaalisen median näkyvyyttä ja alkaa päivittämään sitä aktiivisemmin.

Molemmat äänestykset suoritettiin Google Formsin välityksellä. Äänestykseen pystyivät osallistumaan kaikki koulun opiskelijat ja molemmissa aikaa äänestämiseen oli kolme minuuttia. Uuden hallituksen muodostavat:

Aada Keskitalo

Henri Hannola

Laura Rajala

Akseli Ahonen

Polina Tashinova

Anni Wahlman

Sara-Sofia Lohi

Aino Lautala

Eero Hietamäki

Aava Salomäki

Toimittaneet: Pinja Saikko, Ellen Tuikkanen ja Vilja Sirviö